fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessionalVliegvelden

CityJet opent in 2017 basis op Southend

CityJet opent in 2017 een basis op de luchthaven Southend, vlakbij Londen. Voor de luchthaven wordt CityJet de tweede maatschappij die een basis opent.

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf het vliegveld ten oosten van Londen achttien bestemmingen aanbieden. Volgens Stobart Group, de eignaar van de luchthaven, moet dat jaarlijks 600.000 passagiers opleveren. Routesonline stelt dat op Southend vier toestellen komen te staan. “We verwachten een mix van Avro RJ’s en Superjet’s”, aldus Glyn Jones, CEO van Stobart Group.

Fusie
Stobart voert tegelijkertijd gesprekken met CityJet over een fusie, meldt Business Traveller. Het bedrijf voert met Stobart Air regionale vluchten uit in Ierland. CityJet is van oorsprong ook Iers. Bij een fusie zou Stobart mogelijk opgaan in CityJet.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button