fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Volledige long-haul vloot Delta voorzien van wifi

Delta Air Lines heeft na vier jaar de volledige long-haul-vloot uitgerust met wifi. De maatschappij voert dagelijks meer dan 200 intercontinentale vluchten uit.

“We hebben veel geïnvesteerd. Het afronden van de installatie van de wifi betekent dat onze klanten meer dan ooit connected zijn als ze met ons naar vijftig landen vliegen”, aldus Joe Kiely, algemeen directeur Product en Customer Experience. De on-board verbinding geeft rechtstreeks toegang tot de website van Delta. Passagiers kunnen hier een vlucht of een hotel boeken, hun SkyMiles account bekijken en de vluchtstatus zien.

De wifi aan boord is geïnstalleerd door Gogo, één van de grootste bedrijven op de inflight-markt. Het bedrijf heeft de zogeheten Ku-Band satelliettechnologie geïnstalleerd aan boord van alle Boeing 747’s, 777’s, 767’s en de 757’s die internationaal worden ingezet. Ook de A330’s zijn ‘connected’. De ombouwoperatie begon in 2012 en duurde vier jaar.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button