LiefhebberOnderwerp

Airbus onthult superluxe A320neo – video

Voor de A320neo Corporate Jet heeft Airbus een nieuw interieur ontworpen, met de naam Melody. De luxe cabine moet het toestel nog aantrekkelijker maken voor de rijksten der aarde.

“Een belangrijke eigenschap van Airbus Corporate Jets is de betere reiservaring, doordat er veel bewegingsvrijheid is, ruimte voor gezelligheid en meer comfort. De nieuwe Melody-cabine benadrukt dit nog eens”, zegt John Leahy, COO Customers bij de vliegtuigfabrikant.

Bekijk een video van de luxe Melody-cabine hieronder:

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close