fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

WOW Air naar Brussel

Vanaf vrijdag 2 juni 2017 vliegt WOW Air vier keer per week naar Brussel. Dit maakte de IJslandse maatschappij zojuist bekend.

Schema
Vanuit Brussel worden het hele jaar door vier directe vluchten per week aangeboden naar Reykjavik; op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De vlucht vanuit Reykjavik komt om 11:35 uur aan in Brussel en zal om 12:25 uur weer richting IJsland vertrekken.

De vluchten duren iets langer dan drie uur en worden uitgevoerd met een Airbus A320 of een A321. De Airbus A321 beschikt over 200 stoelen, de A320 is iets kleiner met 174 stoelen.

Blij
“WOW air is één van de snelstgroeiende airlines in Europa. We zijn blij dat we vanaf 2 juni 2017 ook België toe kunnen voegen aan ons altijd groeiende netwerk aan beide kanten van de Atlantische Oceaan”, zegt Skúli Mogensen, de CEO van WOW.

Over WOW
WOW Air is een IJslandse lagekostenmaatschappij die vanuit thuisbasis Reykjavik vluchten naar Noord-Amerika en Europa aanbiedt. Met een overstap in IJsland kunnen reizigers uit Brussel naar New York, Los Angeles en andere grote steden vliegen.

WOW bestaat sinds 2012 en heeft een vloot die bestaat uit Airbus A320’s, A321’s en A330’s. De maatschappij vliegt ook op Schiphol; nu nog één keer per dag, vanaf komend zomerseizoen twee keer.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button