fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Delta onthult premium economy – foto’s

Delta introduceert premium economy in de Airbus A350 en Boeing 777. Zojuist toonde het bedrijf de foto’s en specificaties.

Stoelen
Delta Premium, zoals het product heet, krijgt stoelen van maximaal 19 inch breed. De pitch is tot wel 38 inch, wat 6-7 inch meer is dan in de ‘gewone’ economy. Daarnaast beschikken passagiers in Delta Premium over een entertainmentscherm van 13,3 inch.

Service
De Amerikaanse maatschappij heeft niet alleen de hardware aangepakt; ook de service wordt in premium economy verbeterd. Zo kunnen reizigers een welkomstdrankje verwachten, en profiteren zij van Sky Priority-voordelen als een snellere check-in en voorrang bij het boarden.

Introductie
Delta Premium wordt geïntroduceerd in de Airbus A350, die de maatschappij volgend jaar in dienst neemt. Aan boord van dat toestel komen 48 Premium-stoelen. Vanaf 2018 volgt ook de Boeing 777.

Het product wordt dus niet in de gehele vloot geïnstalleerd.

delta premium

delta premium

delta premium

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button