IncidentenNL nieuwsOnderwerp

Koningspaar herdenkt slachtoffers MH17

Tijdens hun staatsbezoek aan Australië herdachten koning Willem Alexander en koningin Maxima de slachtoffers van de MH17, zo meldt Reuters.

Herdenkingsmonument
Het koningspaar legde gisteren bloemen bij een herdenkingsmonument ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de MH17-crash op 17 juli 2014. Ook legden zij een krans in de Hall of Memory.

Waarde
“Als historicus hecht ik veel waarde aan het herdenken van historische gebeurtenissen, maar dit is alleen de moeite waard als we een gezamenlijke toekomst hebben,” zei Willem Alexander tegen premier Malcolm Turnbull.

Bij de ramp met de MH17 kwamen 28 Australiërs om het leven.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close