fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Pieter Elbers vindt Trust Together waardevol

Pieter Elbers, de CEO van KLM, laat in een verklaring weten dat hij ‘Trust Together’ een waardevolle aanvulling vindt op de bestaande plannen.

Verklaring
“Het project Trust Together geeft een aantal strategische richtingen en is daarmee een waardevolle aanvulling op de strategie van Perform 2020. Er zijn plannen om de sociale dialoog weer op gang te krijgen om ook voor Air France winstgevende groei te realiseren. Hier kunnen we groepsbreed profijt van hebben.”

Elbers vervolgt: “Voor KLM blijft de focus onverkort op de uitvoering van de Perform 2020 plannen om zo winstgevende groei te kunnen blijven realiseren. Dit betekent concreet dat we enerzijds blijven investeren in onze klanten en medewerkers en anderzijds de productiviteit verhogen en de kosten verlagen in ruil voor groei.”

Trust Together
Topman Jean-Marc Janaillac van Air France – KLM presenteert vandaag zijn plannen om het fusiebedrijf er weer bovenop te helpen, genaamd Trust Together. Onderdeel daarvan is de oprichting van een nieuwe luchtvaartmaatschappij.

Lees hier meer over Trust Together.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button