fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

British Airways zet kwaad bloed met zeven nieuwe bestemmingen

British Airways voegt zeven nieuwe Europese bestemmingen vanaf Heathrow Airport toe aan haar netwerk. Dit terwijl een week geleden Heathrow nog aankondigde de extra baan nodig te hebben voor betere verbindingen met andere werelddelen. Dit zet kwaad bloed bij omwonenden, zo meldt de Independent.

Bestemmingen
In de zomer van 2017 vliegt British Airways vanaf Heathrow naar Brindisi in Zuidoost-Italië, naar het Griekse eiland Zakynthos, naar Murcia in Spanje, Pula in Kroatië en Tallinn in Estland. Daarnaast verruilt zij Gatwick voor Heathrow als het gaat om de bestemmingen Nantes en Montpellier.

Opvallend
De beslissing van British Airways om meer naar Europese bestemmingen te vliegen, in plaats van naar andere werelddelen, is erg opvallend. Net nu Heathrow groen licht kreeg om een derde baan te openen.

Ironisch
HACAN is een groep omwonenden die zich verzet tegen de uitbreiding. Voorzitter John Stewart zegt tegen de Independent: “Ik noem de zet van British Airways ironisch. Net nadat bekend wordt dat Heathrow er een derde baan bij krijgt, besluit Heathrow’s grootste klant er zeven vakantiebestemmingen aan toe te voegen.”

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button