fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

‘Franse luchtvaart herstelt zich na terroristische aanslagen’

Volgens Easyjet CEO Carolyn McCall neemt de vraag in de Franse luchtvaartindustrie weer toe, na een flinke daling als gevolg van terroristische aanslagen. Dit zei zij in een interview met Les Echos eerder deze week.

Aanslagen
“Na de aanslagen in Parijs en Nice was duidelijk merkbaar dat de vraag kelderde, maar wanneer je de vraag stimuleert door de prijzen te verlagen, herstelt de markt zich ook weer snel. Wij hebben de prijzen omlaag gebracht,” zegt McCall.

Luchtvaartsector
Daaraan voegt McCall toe: “Het aanbod in de luchtvaartsector is nog steeds groter dan de vraag. Potentiële kansen pakt men als deze zich aandienen. Voor nu richt de industrie zich voornamelijk op interne mogelijkheden om groei te behalen.”

Vertrouwen
Als blijk van vertrouwen, stationeert easyJet twee extra Airbus A320’s op Franse bodem.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button