fbpx
Opmerkelijk

Britse man sterft in vliegtuig na aanzoek

Een man uit Yorkshire is tijdens een vlucht in de armen van zijn verloofde overleden, een dag nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd boven de Grand Canyon.

Martin Foulds en Sally Mondryk wilden Las Vegas, Los Angeles en Florida bezoeken, maar waren gedwongen eerder naar huis te gaan omdat Martin (55) zich ziek voelde. Tijdens de terugvlucht stierf hij.

“Sinds juni voelde hij zich al ziek”, zegt de vrouw tegen de Yorkshire Evening Post. “Hij moet vaak naar de dokter vanwege urineweginfecties en slikte verschillende antibiotica.” De man bleek uiteindelijk een gat te hebben tussen zijn darmen en zijn blaas.

Sally kon het niet geloven. “Het was alsof ik iemand anders zag sterven. Het ergste is nog dat 300 mensen zagen hoe hij stierf.”

Martin overleed ongeveer vier uur na vertrek. Het vliegtuig week uit naar Canada en nu wacht Sally totdat het lichaam wordt overgevlogen naar Engeland.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button