NieuwsOpmerkelijk

Welk type zakenvliegtuig past bij jou?

Droom jij er ook weleens van om met je eigen privéjet voor een weekendje naar Parijs te vliegen? Maar zit je nog te wachten totdat je de loterij wint?  Om toch wat weg te dromen, stelt Corporate Jet Investor je een paar vragen en je weet binnen no-time welk type bij jou past.

Oorsprong
Het bedrijf Corporate Jet Investor is opgericht in 2010. Zij publiceren online content en organiseren internationale evenementen op het gebied zakenjets industrie. Een van de onderwerpen die zij behandelen in hun content is hoe je financiering kunt vinden als potentiële vliegtuigkoper.

Is het kopen van een zakenvliegtuig een ver-van-je-bed-show maar wil je wel graag weten welk type bij je past?
Doe dan hun test.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close