AirlinesFrequente reizigerOnderwerpOpmerkelijk

In acht minuten van Zwitserland naar Duitsland

Met ingang van vandaag vliegt People’s Viennaline in acht minuten van Zwitserland naar Duitsland.

Kortste vlucht
Al eerder claimde de Oostenrijkse maatschappij dat zij de kortste internationale vlucht aanbieden. Vanaf deze week is het werkelijkheid. De afstand tussen St. Gallen-Altenrhein naar Friedrichshafen is twintig kilometer. Omgerekend naar tijd is dit acht minuten. Je bent er voordat je erg in hebt.

Enkeltje
Een enkeltje kost 40 euro. De airline vliegt deze route tweemaal per dag. Zodra passagiers in Friedrichshafen geland zijn, kunnen ze doorreizen naar Cologne-Bonn airport en vice versa.

Brandstof
Ook al duurt deze vlucht maar acht minuten, het toestel verbruikt nog steeds een behoorlijke hoeveelheid brandstof en produceert ook een grote hoeveelheid aan decibel.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/