Frequente reizigerOnderwerp

‘Binnenkort 787 Dreamliner tussen Londen en Parijs’

Goed nieuws voor liefhebbers van de Boeing 787: zij kunnen binnenkort voor weinig geld aan boord van dat toestel stappen.

Air France gaat namelijk met haar nieuwe 787-9’s tussen Londen en Parijs vliegen. De vluchten beginnen op 6 februari en duren tot en met 25 maart, zo meldt Routesonline.

Schema
De Franse maatschappij zet de Boeing in op alle dagen van de week behalve woensdag. Het schema ziet er als volgt uit:

– Vertrek Parijs Charles de Gaulle om 07:25, aankomst Londen Heathrow 07:45.
– Vertrek Londen Heathrow om 09:40, aankomst Parijs Charles de Gaulle 11:55.

Air France verkoopt tickets op de route naar Londen Heathrow vanaf 50 euro. De maatschappij kan altijd nog besluiten om andere toestellen op de route in te zetten, dus een vlucht met de 787 is niet gegarandeerd.

Kennis
De korte vlucht naar Londen wordt uitgevoerd om zowel de piloten als de cabinemedewerkers kennis te laten maken met de nieuwe 787-9. Na 25 maart wordt het toestel ingezet op langere routes.

Eerder maakte Air France bekend de Dreamliner ook op de route naar Caïro in te zetten. In totaal heeft de maatschappij 14 exemplaren besteld van de 787-9, die plaats biedt aan 276 passagiers.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close