Frequente reizigerOnderwerp

Ryanair vanaf Weeze naar twee nieuwe bestemmingen

Ryanair opent twee nieuwe bestemmingen vanaf Weeze Airport. In het komend zomerseizoen vliegt de maatschappij twee keer per week naar Nador in Marokko en Londen Luton in het Verenigd Koninkrijk. Ook zijn er twee nieuwe zomerbestemmingen.

“Ryanair is blij het nieuwe zomervluchtschema voor 2017 te presenteren vanaf Airport Weeze. Dit omvat twee nieuwe bestemmingen: Londen Luton en Nador, alsmede twee nieuwe zomerbestemmingen: Nis en Timisoara”, zegt Tim Howe Schröder, marketing manager bij de Ierse maatschappij.

Hij vervolgt: “Komend jaar zal Ryanair tot 1,95 miljoen passagiers vervoeren (groei van 3%) en daarmee indirect 1.460 banen rondom Weeze waarborgen.”

Populair bij Nederlanders
De luchthaven van Weeze is erg populair bij Nederlandse reizigers, aangezien deze net over de grens bij Venlo ligt en veel goedkope vluchten aanbiedt. Zo vliegt Ryanair komend zomerseizoen vanaf het Duitse vliegveld op 43 bestemmingen, wat goed is voor 130 vluchten per week.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button