fbpx
Frequente reizigersNL NieuwsOnderwerpenVliegvelden

La Place opent vestiging op Eindhoven Airport

Eindhoven Airport breidt komend voorjaar het horeca-aanbod uit. Horeca-exploitant Belvedair opent een vestiging van La Place op het vliegveld.

Eindhoven is de derde luchthaven waar La Place een vestiging opent. Ook op Schiphol en Bali is een restaurant te vinden. Verder is het selfservice restaurant vooral in steden en langs snelwegen te vinden. Het nieuwe restaurant vervangt het huidige √† la carte restaurant en de ‘food court’ op de eerste etage van de terminal. Reizigers kunnen er dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner.

De komst van het restaurant is een aanwinst voor de luchthaven, stelt Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport. “We zijn verheugd over de samenwerking van La Place en Belvedair. La Place heeft een goede naamsbekendheid en reputatie en zorgt voor een mooie aanvulling op ons horeca-aanbod.” Horeca-exploitant Belvedair kan “niet wachten” om het restaurant te exploiteren, laat de luchthaven weten.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button