fbpx
AirlinesFrequente reizigersInnovatieOnderwerpen

Lufthansa biedt passagiers reisverzekering aan

Lufthansa verbreedt de horizon en biedt passagiers nu ook een reisverzekering aan voor elektronische apparaten. De verzekering dekt onder meer schade door zonnebrand, vloeistof en kortsluiting of oververhitting.

Reizigers kunnen bij de maatschappij een reisverzekering afsluiten voor 39,99 euro per persoon, of 49,99 euro voor een familie. De verzekering geldt voor maximaal 42 dagen per jaar. Het maakt daarbij niet uit hoeveel vakanties er genomen worden. De verzekering wordt afgesloten op de dag van vertrek, waarbij de bescherming begint als de passagier aan boord stapt van het toestel. Lufthansa werkt samen met een Duitse verzekeringsmaatschappij en keert ook uit als het apparaat defect raakt door zand, zonnebrandolie en brand.

Teruggave
In het eerste jaar keert de verzekering het volledige aankoopbedrag van een defect apparaat uit, met een maximaal bedrag van 3.000 euro. In het tweede gebruiksjaar is dit percentage 80 procent, waarna het stapsgewijs terugloopt naar veertig procent na vijf jaar.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button