AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsOnderwerpSchiphol Airport

EasyJet met 2 nieuwe routes van Amsterdam

EasyJet opent begin februari twee nieuwe routes vanaf Amsterdam.

William Vet, commercieel manager easyJet Nederland: “We zijn heel blij dat we deze bestemmingen kunnen toevoegen aan onze groeiende lijst met routes vanaf Schiphol. Een culturele citytrip of de zon opzoeken in de winter, beide bestemmingen hebben een breed aanbod aan activiteiten. Door ons netwerk continu te blijven uitbreiden – van zon-, zee- en strandbestemmingen tot citytrips en wintersportbestemmingen – is er keuze genoeg voor iedereen.”

Seasonal
De eerste is een seasonal naar Lanzarote. De route wordt twee keer per week gevlogen tussen 4 februari en 2 mei. Op dinsdag en zaterdag vertrekt een A320 om 07:45 uur. Aankomst op Lanzarote is om 11:20 uur en vertrek weer om twaalf uur. De aankomst in Amsterdam zal om half zes zijn. Vluchten kosten dertig euro per enkele reis.

Vast
De andere nieuwe route is een verbinding met Boedapest, deze vluchten zullen wel het hele jaar door worden uitgevoerd. Op maandag, woensdag en vrijdag vliegt easyJet met een A319 naar de hoofdstad van Hongarije. Vertrek is om acht uur ‘s ochtends. Aankomst iets nar tienen. De terugvlucht vertrekt om 10:35 uur en komt om één uur weer aan op Schiphol. Prijzen liggen op zo dertig tot veertig euro voor een enkele reis.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button