fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

easyJet voegt drie nieuwe routes toe vanaf Londen Luton

easyJet voegt drie nieuwe routes toe vanaf Londen Luton Airport: Nantes, Marseille en Valencia.

De eerste vluchten naar deze nieuwe bestemmingen zullen in februari 2017 vertrekken. Marseille is naast een populaire vakantiebestemming ook een belangrijke zakenplaats. Valencia verzorgt 20% procent van de Spaanse export en is daarmee de grootste in het westelijke Middelandse Zee-gebied.

easyJet verwacht dat er ongeveer 133.00 passagiers per jaar voor deze nieuwe routes zullen kiezen. Er vertrekt vier keer per week een vliegtuig naar Nantes en Marseille en drie maal per week een vliegtuig naar Valencia.

“We hebben elk jaar de passagiersaantallen zien toenemen op Londen Luton Airport. Luton is een belangrijk vliegveld voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers”, zegt Neil Slaven, commercial manager bij easyJet. “De drie nieuwe routes die vanaf vandaag te boeken zijn versterken onze zomerbestemmingen die we aanbieden aan onze klanten.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button