AirlinesLiefhebberOnderwerp

Air France B787 introductievluchten

Air France heeft goed gekeken naar zusje KLM en organiseert vier “welcome flights” voor de Boeing 787-9. KLM deed dat eerder met hun eerste B787-9.

Het toestel komt op 2 december aan in Parijs. De welcome flights vinden plaats op 7 en 8 januari. Tickets kunnen vanaf maandag 28 november geboekt worden. Vanaf 9 januari wordt het toestel in het reguliere netwerk opgenomen, eerste bestemming is Cairo.

Voor een economyclass ticket moet 250 euro betaald worden. Premium economy kost 350 euro en een businessclass ticket kost 787 euro. Aan boord zijn 30 businessstoelen, 21 premium economy en 225 reguliere economystoelen. KLM was goedkoper, een economyclassticket kostte 149 euro. Business was gereserveerd voor gasten van de maatschappij.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button