fbpx
Opmerkelijk

‘Binnen tien jaar gratis vliegtickets bij Ryanair’

Topman Michael O’Leary van Ryanair heeft gezegd dat zijn bedrijf binnen vijf tot tien jaar gratis vliegtickets wil aanbieden. De prijsvechter moet zijn inkomsten dan uit andere bronnen halen.

O’Leary deed zijn uitspraken eerder deze week op de AOA-conferentie in Londen, zo meldt The Daily Mail.

Restaurants en winkels
Ryanair wil deals maken met luchthavens om de inkomsten uit restaurants en winkels te delen. Gecombineerd met de uitgaven die passagiers aan boord van de vlucht doen, zou dat genoeg kunnen opleveren om de vliegtickets gratis te maken, zo denkt O’Leary.

“Ik heb de visie dat in de volgende vijf tot tien jaar vliegen met Ryanair gratis wordt. De vluchten zitten dan vol en we zullen winst maken door een deel van de luchthavenomzet te krijgen”, aldus de topman.

Vraag
Het is maar de vraag of er echt gratis vliegtickets komen, want O’Leary staat erom bekend uitspraken te doen die achteraf niets meer dan een publiciteitsstunt blijken te zijn. Zo kwam hij eerder met – nooit uitgevoerde – plannen voor staanplaatsen en het idee om passagiers te laten betalen voor de wc.

[sossy-social-profile id=”85900″]

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button