fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Een kijkje in American’s nieuwe premium economy – video

American Airlines introduceert premium economy in haar nieuwe Boeing 787-9’s. In deze klasse hebben passagiers de beschikking over bredere stoelen in 2-3-2 opstelling, meer beenruimte (38 inch pitch), amenity kits en verbeterde maaltijden. De Nederlandse vlogger NeverNotFlying vloog onlangs als één van de eersten met dit nieuwe product, en maakte daarvan het volgende verslag:

American zet de nieuwe 787-9’s sinds begin november in op de routes van thuisbasis Dallas Fort Worth naar Sao Paulo en Madrid. Op 9 januari volgt Parijs Charles de Gaulle, en een maand later is het Koreaanse Seoul aan de beurt. American Airlines heeft in totaal 22 787-9’s besteld. De rest van de intercontinentale vloot krijgt in de komende jaren ook premium economy, met uitzondering van enkele 767’s die bijna op pensioen gaan.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button