fbpx
Opmerkelijk

Emirates onthult bloemen-A380 – video

Emirates heeft een Airbus A380 onthuld die gemaakt is van bloemen. Het ‘vliegtuig’, dat even groot is als een echte A380, is te vinden in de Dubai Miracle Garden. Zo’n 200 werknemers werkten een half jaar lang aan het project. Bekijk hieronder de beelden:

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button