Frequente reizigerNieuwsOnderwerp

Norwegian vergroot concurrentie met Air France-KLM

Norwegian vergroot de concurrentie met AF-KLM. De maatschappij vliegt vanaf eind juli een stuk vaker vanaf Parijs Charles de Gaulle, de thuisbasis van Air France.

Orlando
De prijsvechter opent 31 juli een verbinding met Orlando. Norwegian vliegt vanaf dan elke maandag met een Boeing 787 naar de stad in Florida, terugkeer op dezelfde dag. De lijndienst duurt tot de start van het winterseizoen.

Retourtickets zijn te koop vanaf 361 euro.

Verhoogde frequentie
Daarnaast verhoogt Norwegian eind juli de frequentie op andere routes vanuit Parijs. Zo wordt Los Angeles vier keer per week bediend in plaats van twee keer, en Fort Lauderdale gaat van één naar twee keer per week. New York JFK krijgt vanaf 28 juli een dagelijks verbinding.

Amsterdam
Eerder werd al bekend dat Norwegian een pilotenbasis voor de 787 opent in Amsterdam. Daarmee is de kans groot dat de Noorse prijsvechter ook vanaf Schiphol intercontinentaal gaat vliegen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close