Frequente reizigerOnderwerp

Air France met tweede 787-9 naar Montreal

Air France ontvangt in april de tweede Boeing 787-9 Dreamliner. De maatschappij maakte gisteren bekend dit toestel vanaf 1 mei in te zetten op de route tussen Parijs en Montreal.

Montreal wordt de eerste trans-Atlantische bestemming voor Air France’ 787-9. De maatschappij vliegt nu met Boeing 777’s naar de Canadese stad.

De eerste 787-9 wordt in januari ingezet voor kennismakingsvluchten (prijs: 250 euro), waarbij liefhebbers een rondje kunnen meevliegen. Daarna komt het toestel in dienst op de route Parijs-Caïro.

Boeing 787-9

Air France heeft in totaal veertien 787-9’s besteld. Deze beschikken over 276 stoelen, waarvan 30 in business class en 21 in premium economy.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/