Upinthesky

Aanmelding dagelijks of wekelijks nieuwsoverzicht

Up komt naar je toe! Per mail ontvang je al ons nieuws.

Dagelijks overzicht
Up heeft dagelijks nieuwsoverzicht per e-mail. Je kan kiezen uit drie tijdstippen dat je het nieuws van de afgelopen 24 uur chronologisch op een rij in je mailbox wilt ontvangen.

  • De ochtendeditie om 07:00 uur
  • Tijdens de lunch bijlezen? Je ontvangt het overzicht op 12:00 uur
  • Of liever na het werk? Het laatste overzicht sturen we om 18:00 uur

Zoals je van Up gewend bent zonder abonnementen, slotjes of wat dan ook.

Wekelijks overzicht
Daar blijft het niet bij: er is ook het wekelijkse nieuwsoverzicht. In deze wekelijkse e-mail heeft de redactie van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week op een rij gezet. Ook vind je alle eigen-Up berichten, dus columns, recensies, enzovoort. De wekelijkse versie gaat vrijdagmiddag de deur uit.

Inschrijven!

Nieuwsoverzicht inschrijvingen[hello-followers title=”Social Followers” hide_title=”1″ total_type=”text_before” columns=”user5″ template=”metro” animation=”buzz-out” nospace=”1″ cover_style=”light” cover_image_style=”square”]

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags
Back to top button
Close
Close