fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Voetbalfans zingen schunnig lied tegen KLM-stewardess

Een groep Feyenoord-supporters heeft de safetydemo tijdens een vlucht naar Manchester donderdag één van de stewardessen een ongemakkelijk moment bezorgd.

Bij de veiligheidsdemonstratie scandeerden de supporters luidkeels dat er ‘een piemel’ in de stewardess moest. Zij deed op dat moment voor hoe de stoelriem vastgemaakt wordt. Van het opmerkelijke tafereel staat een filmpje op Twitter.

Halverwege het liedje breekt de stewardess lachend de demonstratie af. De purser vraagt de fans of de crew eerst de safetydemo mag afmaken.

De fans waren op weg naar Manchester, waar Feyenoord een wedstrijd speelde tegen Manchester United. Of het humeur van de fans na de wedstrijd in Manchester nog zo goed was, valt te betwijfelen. Feyenoord ging met 4-0 onderuit.

“zeer ongepast”
Een KLM woordvoerster noemt het gedrag van de passagiers “zeer ongepast.” Ze vervolgt dat dit “uitermate vervelend is voor de cabin attendant.” De purser vraagt volgens de woordvoerster ook volkomen terecht of het stil kan zijn voor de veiligheidsinstructie. “Het KLM personeel heeft goed gehandeld. Als de desbetreffende cabin atendant weer terug in Nederland is zullen we zeker naar haar verhaal luisteren”, aldus de woordvoerster.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button