AirlinesNieuwsNL nieuwsProfessional

Activiteiten Denim Air per direct stilgelegd

De activiteiten van het Nederlandse Denim Air zijn per direct stilgelegd door de Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T). De vliegvergunning is geschorst waardoor de maatschappij niet kan vliegen, zo laat een woordvoerder van IL&T weten aan Up in the Sky. De reden voor de schorsing is het opstappen van de manager luchtwaardigheid bij Denim Air.

Denim vloog met geleasede toestellen voor andere maatschappijen via een wetlease constructie. Later deze maand zou Denim twee Fokker 50’s in gebruik nemen naast de Fokker 100 die vorige week is teruggenomen door leasemaatschappij Mass Lease.

Het bedrijf was recentelijk nog met een ERJ145 voor de Oostenrijkse regiocarrier People’s Viennaline actief. Ter vervanging is door de maatschappij uit Oostenrijk een E190 van Helvetic Airlines gecharterd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button