AirlinesFrequente reizigerVliegvelden

Cathay Pacific onthult lounge na ‘spectaculaire makeover’

Cathay Pacific heeft vandaag haar vernieuwde First en Businessclass Lounge op Londen Heathrow in Terminal 3 geopend. Na een grote renovatie beschikt de maatschappij over een grotere en modernere lounge van 1.200 vierkante meter, ontworpen door de Londense design studio Studioilse. Op woensdag 7 december is de officiële opening.

“De ervaring van onze passagiers in elke fase van hun reis is erg belangrijk voor ons en we zorgen er graag voor dat onze klanten goed uitgerust, gevoed, vermaakt en goed verzorgd aankomen, waar ter wereld ze ook zijn. Wij geloven dat prettig reizen een deel uit maakt van prettig leven en onze nieuwe Heathrow lounge is ook ontworpen met dat uitgangspunt. We hopen dat onze klanten net zo enthousiast zijn over de nieuwe lounge als wij”, aldus regiomanager van Cathay Pacific Winnie Tong.

Eten en drinken

Er is veel aandacht voor eten en drinken in de lounge. Er is voor First Class passagiers The Dining Room met vers bereide gerechten op bestelling en The Pantry met grab-and-go lekkernijen in een wisselend aanbod gedurende de dag.

De Businessclass reizigers worden in de Signature Noodle Bar bediend waar een aanbod aan authentieke Chinese lekkernijen wordt geserveerd. Ook is er The Food Hall met een groot aanbod aan westerse en internationale gerechten, waaronder traditionele Britse gerechten. Daarnaast is er een full-service bar.

De lounge is geopend voor First en Business Class passagiers, Marco Polo Club leden met de status Silver of hoger en oneworld leden met de status Sapphire of hoger vanaf 5:30 uur in de ochtend van maandag tot zaterdag en 7:30 uur in de ochtend op zondag, tot 22.30 uur in de avond.

Tags

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button