Incidenten

Twee personen gewond na val cateringtruck

Bij een ongeval met een cateringtruck van LSG Sky Chefs op St. Paul International Airport in Minneapolis gisteravond zijn twee personen gewond geraakt. De truck reed te ver door en kwam terecht op een lager gelegen toegangsweg van een tunnel. De tunnel die toegang biedt tot Terminal 1 en het airside gebied werd hierdoor geblokkeerd.

Volgens een woordvoerder van de luchthaven heeft het meer dan vijf uur geduurd voordat de truck weer met de wielen op de grond stond. De bestuurder en een inzittende zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn niet in levensgevaar.

Het vliegverkeer heeft geen hinder ondervonden van het incident.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button