fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

Nieuwe maatschappijen Schiphol: concurrentie KLM en Transavia

Komend zomerseizoen komen er twee nieuwe maatschappijen op Schiphol: Aigle Azur en Air Nostrum. Dat zegt slotcoördinator Caroline Ditvoorst tegen Up in the Sky.

Aigle Azur
Het Franse Aigle Azur heeft haar basis op Parijs Orly en vliegt vanaf daar veel binnen Frankrijk en naar (noord) Afrika. Transavia is de enige maatschappij die vanaf Schiphol naar Parijs Orly vliegt.

Air Nostrum
Het Spaanse Air Nostrum vliegt veel als Iberia Regional Air Nostrum op routes tussen 200 en 500 kilometer. Nu komt de maatschappij ook naar Schiphol. De basis is op Valancia Airport. Het is dan ook het meest waarschijnlijk dat Valencia-Schiphol de route wordt. De maatschappij heeft ook hubs op Madrid en Barcelona. KLM en Transavia zijn de enige maatschappij die rechtstreeks Schiphol met Valencia verbinden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button