fbpx
Opmerkelijk

Emirates viert 45ste verjaardig VAE met speciaal filmpje

De Verenigde Arabische Emiraten bestaan morgen 45 jaar. De grootste luchtvaartmaatschappij van het land, Emirates, viert dat met een speciaal filmpje waarin een Airbus A380 boven de Emiraten vliegt onder begeleiding van klassieke muziek. Bekijk de beelden hieronder:

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button