fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

Ryanair komt met nog 3 bestemmingen vanaf Schiphol

Ryanair gaat het routenetwerk vanaf Schiphol verviervoudigen. Er komen vier bestemmingen bij komend zomerseizoen. Nu vliegt de low-cost maatschappijalleen naar Dublin. De eerste nieuwe bestemming werd gisteren aangekondigd.

Zuid-Europa
Ryanair heeft slots op vier routes aangevraagd, bevestigt slotcoördinator Caroline Ditvoorst tegenover Up. Zuid-Europa is in trek bij de Ieren. Naast de gisteren aangekondigde route naar Malaga zeggen ze in hun slotaanvraag ook naar Faro, Alicante en Tenerife te vliegen komende zomerperiode.

Bases
Ryanair lijkt geen basis te openen op Schiphol. De huidige route tussen Schiphol en Dublin vliegt de low-cost carrier vanuit de Ierse basis. Alle bestemmingen zoals die nu bij de slotcoördinator liggen, zijn bases van de maatschappij. Het ligt voor de hand dat de maatschappij vanuit die diverse bases naar Amsterdam vliegt en terug.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button