fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

De winnaars van de World Travel Awards

Etihad Airways is tijdens de 23ste World Travel Awards voor de achtste keer op rij benoemd tot World’s Leading Airline. Ook heeft de maatschappij een prijs gewonnen in de categorie World’s Leading First Class.

Niet alleen Etihad viel in de prijzen. De prijs voor de beste businessclass werd gewonnen door het Chinese Hainan Airlines en Oman Air won de prijs voor de beste economyclass.

Andere prijzen
De World Travel Awards werden ook uitgereikt aan Swissport als World’s Leading Air Travel Service Provider, aan Oneworld als World’s Leading Airline Alliance en aan Hainan Airlines voor de beste in-flight entertainment.

Ook zijn er prijzen uitgereikt aan luchthavens. Changi Airport in Singapore is gekozen als World’s Leading Airport en The Emirates Lounge in Dubai International is de best beoordeelde businessclass lounge.

De prijzen zijn gebaseerd op de stemmen die zijn uitgebracht door onderzoeksbedrijven, publicaties en klantenbeoordelingen. De prijzen worden gezien als de belangrijkste in de reisindustrie, mede door het grote aantal stemmers. Dit jaar zijn er meer dan 1,2 miljoen stemmen uitgebracht.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button