NL nieuwsOnderwerpOpmerkelijk

Hoteleigenaar boos vanwege uitstel uitbreiding Lelystad

Eigenaar van Hotel Lelystad Airport, Max Wijnschenk, eist van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) een schadevergoeding. Doordat de uitbreiding van het vliegveld een jaar later dan gepland wordt geopend denkt Wijnschenk twee ton mis te lopen, zo schrijft De Stentor. Vorige week werd bekendgemaakt dat LVNL in 2018 nog niet gereed is met het inpassen van de vertrek- en naderingsroutes in het luchtruim.

Hierdoor loopt het hotel, dat gelegen is aan de entree van het vliegveld, een jaar lang veel klanten mis. Wijnschenk schreef aan LVNL: “Ik wil met u op korte termijn in gesprek om te komen tot een financiële vergoeding”.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close