fbpx
NL NieuwsOnderwerpenOpmerkelijk

Hoteleigenaar boos vanwege uitstel uitbreiding Lelystad

Eigenaar van Hotel Lelystad Airport, Max Wijnschenk, eist van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) een schadevergoeding. Doordat de uitbreiding van het vliegveld een jaar later dan gepland wordt geopend denkt Wijnschenk twee ton mis te lopen, zo schrijft De Stentor. Vorige week werd bekendgemaakt dat LVNL in 2018 nog niet gereed is met het inpassen van de vertrek- en naderingsroutes in het luchtruim.

Hierdoor loopt het hotel, dat gelegen is aan de entree van het vliegveld, een jaar lang veel klanten mis. Wijnschenk schreef aan LVNL: “Ik wil met u op korte termijn in gesprek om te komen tot een financiële vergoeding”.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button