Professional

Norwegian uitblinker in low-cost segment

De grote prijsvechters zagen het aantal passagiers snel groeien in november, zo blijkt uit de meest recente cijfers. Norwegian Airlines was de uitblinker.

Ryanair
Europa’s grootste budgetmaatschappij, Ryanair, vervoerde in de afgelopen maand 8,8 miljoen passagiers. Dat is een toename van 15 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

easyJet
Bij easyJet was de groei het kleinst, met 2,9 procent. In november van vorig jaar vervoerde de Britse maatschappij 4,8 miljoen passagiers, dit keer waren het er bijna 5 miljoen.

Norwegian
Norwegian groeide met 16 procent het hardst. Dat kwam vooral door expansie van de longhaul-divisie (+70 procent). Het totale aantal passagiers kwam in november op 2,3 miljoen uit.

Van Vueling zijn geen cijfers bekend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close