fbpx
NieuwsOnderwerpenProfessional

KLM zoekt honderden cabin attendants en piloten

KLM gaat op zoek naar nieuw personeel. De maatschappij wil in de eerste helft van 2017 vierhonderd cabin attendants en honderd vliegers aannemen.

Om genoeg cabinepersoneel te vinden start KLM een wervingscampagne. Voor de zoektocht naar nieuwe piloten wordt een beroep gedaan op afgestudeerden van de KLM Flight Academy.

De maatschappij legt in een verklaring uit waarom het nieuwe personeel nodig is:

“KLM heeft de afgelopen jaren veel bereikt op het gebied van kostenbesparing. Tegelijkertijd is het netwerk uitgebreid met nieuwe bestemmingen en zijn oudere vliegtuigen vervangen door nieuwe.”

Het extra personeel is volgens KLM een teken dat het goed gaat met de maatschappij:

“KLM boekt hiermee goede resultaten en gaat door op de ingeslagen weg. En dat uit zich nu dus ook in de groei van zowel de cabine- als de cockpitbemanning.”

Eisen
Geïnteresseerden in de functie van cabin attendant moeten onder andere fulltime beschikbaar zijn, minimaal 21 jaar oud zijn, goed Nederlands en Engels spreken, minstens een HAVO of MBO4 diploma hebben en tussen de 1.58 en 1.90 meter lang zijn. Solliciteren kan tot en met 18 december via deze link.

Beste werkgever

De vacaturewebsite Glassdoor meldt vandaag op basis van eigen onderzoek onder werknemers dat KLM de op zes na beste werkgever van Nederland is. Vodafone is de nummer één. Voor het onderzoek werd onder andere gekeken naar de arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden en werk-privé balans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button