fbpx
LiefhebberOnderwerpen

Lufthansa Technik ontwerpt spa voor A350

Lufthansa Technik heeft een interessante aanbieding voor iedereen die van luxe houdt en een Airbus A350 heeft: een spa aan boord. Het bedrijf, dat op maat gemaakte interieurs voor vliegtuigen bouwt, denkt dat er wel vraag is naar wat extra wellness in de lucht.

De spa beschikt onder andere over een stoombad, massagetafels, douche en yogaruimte. “We willen dat VIP’s aan het eind van de reis uitgeruster zijn dan toen ze het vliegtuig binnenkwamen”, zegt ontwerper Michael Reichenecker tegen Australian Business Traveller.

Ook met de rest van de A350 weet Lufthansa Technik wel raad. Bekijk hieronder enkele foto’s van het cabine-ontwerp:

Prijzen zijn op aanvraag.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button