AKCDIndustrieNL nieuwsOnderwerpProfessional

Eerste AKCD Award voor Rudi den Hertog

In Amsterdam vindt vandaag de Aviation Knowledge And Career Day (AKCD) plaats. Rudi den Hertog werd vanochtend geëerd met de eerste AKCD Award.De AKCD wil kennis en ideeën uitwisselen en daarmee de kennis van studenten en professionals vergroten. Dit gebeurt door kennis aan te bieden, op te halen, te vergroten en uit te breiden. Hierbij staat betrokkenheid, passie voor aviation, plezier en het willen delen van kennis centraal.

Rudi den Hertog (1944) staat volgens de organisatie “garant voor inspiratie, voor humor en vindingrijkheid en voor een zeer groot doorzettingsvermogen. Het gezegde “je bent nooit te oud om te leren” is hem op het lijf geschreven.” Als Chief Engineer werkte hij onder andere aan de Fokker 28, Fokker 100 en Fokker 70.

Vandaag de dag werkt hij nog mee aan de ontwikkeling van de Fokker 130, een verbeterde versie van de Fokker 100 waarin plaats is voor 138 passagiers.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen