fbpx
Professional

Norwegian wint Aircraft Operator Award

Norwegian Air International heeft vrijdag de Aircraft Operator Award gewonnen tijdens de Aviation Industry Awards in Dublin.

“De prijs is een uitstekende prestatie van onze toewijding aan hoge normen in service, veiligheid en onze groeiende activiteiten in Ierland. We hebben recent onze langverwachte toestemming gekregen om naar de Verenigde Staten te vliegen en we zijn nu bezig om onze eerste transatlantische vluchten vanaf Ierland te plannen zodat we onze klanten meer keuze kunnen geven”, zegt Tore Jenssen, CEO bij Norwegian Air International.

Norwegian heeft in 2016 ook twee andere prijzen gewonnen: ‘World’s best low-cost long-haul airlines’ en ‘best low-cost airline in Europe’ bij de Skytrax World Airline Awards.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button