fbpx
Frequente reizigersOnderwerpen

Weer zorgt voor veel vluchtverstoringen

Het weer zorgt op twee continenten voor problemen. Grootste spelbreker is de sneeuw rond Chicago.

Sneeuw
Maatschappijen hebben 1.500 vluchten in de hele VS aan de grond gehouden vanwege hevige sneeuwval rond Chicago en het midwesten. Al voor het middaguur waren er volgens FlightAware meer dan 1.200 vluchten geannuleerd op Chicago O’Hare. De vluchten die wel gingen kenden ruim vier uur vertraging.

Ook andere vliegvelden in the Midwest zien uitgevallen vluchten en vertragingen. Op Chicago’s Midway airport zijn 170 vluchten geannuleerd, dat is een derde van alle vluchten. Ook in Cleveland, Detroit, Indianapolis en Toronto zijn problemen door het weer.

New York
Later op de dag zal de sneeuwstorm naar New York trekken. De verwachting is dat daar ook veel vluchten uitvallen. Maatschappijen bieden passagiers de mogelijkheid tot gratis omboeken. Ook KLM biedt deze service. De maatschappij verwacht ook voor hun vluchten de nodige verstoringen.

India
In India zijn ook problemen door het weer. Daar is het een tyfoon doe voor verstoringen zorgt. Nu ligt het gebied nog voor de kust, maar ook hier zullen vertragingen worden verwacht.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button