fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenProfessional

Air France-KLM ziet af van verzelfstandiging onderhoudstak

Air France-KLM gaat niet door met een onderzoek naar de verzelfstandiging van haar onderhoudsdivisie. Dit schrijft algemeen directeur Franck Terner in een brief aan de vakbonden. Zij ontvingen de plannen niet positief en waren bezorgd over de toekomst van de arbeidsomstandigheden.

“Er is duidelijk een misverstand over de beoogde doelstellingen en voor sommigen een gevoel van uitsluiting, dat gaat tegen de geest van de Trust Together in” zei Franck Terner in de brief. Hij verklaarde dat er met Jean-Marc Janaillac was overeengekomen niet te beginnen met een studie naar een mogelijke dochter.

Trust together
Binnen het Trust Together plan dat vorige maand door topman Jean-Marc Janaillac werd gepresenteerd was de versterking van de onderhoudsdivisie als één van de negen kernpunten opgenomen. De divisie is als één van de meest succesvolle en winstgevende onderdelen van Air France-KLM belangrijk voor het bedrijf. Er werd daarom besloten te gaan investeren in de onderhoudstak en het als zelfstandig onderdeel naar de beurs te brengen.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button