fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Delta MD-88 glijdt van baan bij hevige sneeuw – Foto’s

Een Delta MD-88 is zondag van de baan geschoven direct na de landing. Dit gebeurde op Detroit Metro Airport waar het gisteren hevig sneeuwde.

Delta bevestigde het voorval aan een lokale zender en zei dat er niemand gewond raakte. Het ging om vlucht 724 uit Buffalo. “Het toestel gleed van de baan in de bocht van de landingsbaan naar de taxibaan. De MD-88 stopte in het zompige gras. De 65 passagiers werden met bussen naar de terminal vervoerd.

Sneeuw
Het sneeuwde hevig op het vliegveld en de hele regio wat ook voor veel vertragingen en annuleringen zorgde. Meer dan 1.800 vluchten bleven aan de grond en zijn 3.000 vluchten liepen vertraging op volgens FlightAware.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button