fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Star Alliance opent lounge in Rio de Janeiro

Star Alliance heeft vrijdag op de luchthaven van Galeão in Rio de Janeiro een nieuwe exclusieve lounge geopend. De lounge is het gehele jaar geopend en bevindt zich in terminal 2. Reizigers uit de businessclass, first class en met Alliance Gold status mogen gebruik maken van de lounge.

De lounge heeft een oppervlakte van meer dan 600 vierkante meter en biedt plaats aan meer dan 150 gasten. Vanuit de lounge is er een weids uitzicht over de luchthaven en zijn landmarks van Rio de Janeiro zichtbaar.

Er is een full-service bar aanwezig waar gasten koffie, dranken, cocktails en kleine versnaperingen kunnen krijgen. Ook is er een volledig buffet beschikbaar met een aanbod uit de Braziliaanse keuken.

Star Alliance voert 370 vluchten per week uit vanuit Galeão naar zestien bestemmingen in zeven landen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button