fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

CityJet opent basis op Brussel Airport

CityJet opent een basis op Brussels Airport en zal daar een onbekend aantal Superjet(s) stationeren.

Diverse recruitmentbedrijven zijn mensen aan het werven voor CityJet en hebben vacatures geplaatst. Volgend jaar moet de basis voor de SSJ 100 gestart worden. Momenteel heeft de maatschappij drie Superjets. Komend jaar worden er nog vijf verwacht. CityJet opereert vanuit Dublin met bases op Helsinki, Parijs, Stockholm en Amsterdam.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button