fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

CityJet opent basis op Brussel Airport

CityJet opent een basis op Brussels Airport en zal daar een onbekend aantal Superjet(s) stationeren.

Diverse recruitmentbedrijven zijn mensen aan het werven voor CityJet en hebben vacatures geplaatst. Volgend jaar moet de basis voor de SSJ 100 gestart worden. Momenteel heeft de maatschappij drie Superjets. Komend jaar worden er nog vijf verwacht. CityJet opereert vanuit Dublin met bases op Helsinki, Parijs, Stockholm en Amsterdam.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button