fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Cargolux treedt toe tot Airlines 4 Europe

De Luxemburgse vrachtmaatschappij Cargolux is toegetreden tot Airlines 4 Europe. Cargolux is de eerste vrachtmaatschappij die lid wordt van de alliantie van maatschappijen.

“Dat we Cargolux toevoegen als lid laat zien dat we de Europese airlines willen vertegenwoordigen, ongeacht hun businessmodel”, stelt algemeen directeur Thomas Reynaert van A4E. Om de belangen van de vrachtmaatschappij en van de vrachtdivisies van de huidige leden goed te behartigen, richt de organisatie ook een aparte vrachtwerkgroep op.

“We kijken ernaar uit om deel te nemen aan Airlines for Europe en vanuit een all-cargo perspectief bij te dragen aan de zaken die beïnvloed worden op Europees niveau”, zegt Cargolux-CEO Richard Forson.

Airlines 4 Europe werd begin 2016 opgericht door Air France-KLM, Easyjet, de International Airlines Group, Lufthansa Group en Ryanair. Sinds die tijd breidt de alliantie flink uit. Inmiddels hebben onder meer Norwegian, Icelandair, TAP en Air Baltic zich ook aangesloten.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button