fbpx
Frequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Grote verhuizing op London Gatwick

London Gatwick staat aan de vooravond van een ingrijpende verhuizing. De drie belangrijkste maatschappijen op de luchthaven: British Airways, Virgin Atlantic en easyJet ruilen van terminal. De verandering is nodig om de ervaring voor passagiers te verbeteren, laat de luchthaven weten.

Verhuizing
British Airways gaat naar terminal Zuid, Virgin Atlantic neemt plaats in terminal Noord en easyJet ā€“ dat momenteel beide terminals gebruikt ā€“ gaat ook naar de noordelijke terminal. Gatwick ondergaat op verschillende punten een verbouwing, er zijn volgens de luchthaven 84 bouwprojecten gaande in en rond de terminals om nieuwe ruimtes te realiseren.

Prettiger
Samen met nieuwe technologieĆ«n en faciliteiten bij de check-in, security, douane en bagage-afleverpunten en nieuwe lounges van British Airways en Virgin Atlantic moet de ā€˜reisā€™ voor passagiers door de luchthaven efficiĆ«nter en prettiger worden.

De overgang naar de nieuwe indeling duurt 72 uur. Er is meer dan twee jaar gewerkt aan het plan voor de verhuizing.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geĆÆnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button