AirlinesFrequente reizigerNieuwsOnderwerp

KLM sluit deal met nog een Indiase partner

Het Indiase Vistara sluit een partnerschap met Air France-KLM en Japan Airlines. Dat maakt Vistara bekend.

De zogenaamde ‘Through Check-In’-afspraken zorgen ervoor dat een passagier op binnenlandse vluchten van Vistara over kan stappen. Een passagier met als startpunt Amsterdam krijgt al op Schiphol zijn boardingpasses voor alle vluchten, dus ook die van Vistara. Bagage wordt automatisch doorgestuurd. Ook op de terugreis werkt het op dezelfde manier. Vistara heeft een dergelijk partnerschap ook met Singapore Airlines.

Seamless
De CCO van Vistara is tevreden: “The through check-in facility will offer great convenience to customers connecting from domestic routes on Vistara to our foreign airline partners, while allowing inbound passengers to seamlessly ‘fly the new feeling’ on Vistara on their domestic onward flight. We are delighted to partner with leading global airlines, Air France, KLM and Japan Airlines, in addition to our existing partnership with Singapore Airlines and SilkAir, and look forward to working together in providing a hassle-free air travel experience to our joint customers.”

Vistara
Vistara is een jonge Indiase maatschappij, opgericht door Singapore Airlines en Tata. Vooralsnog vliegen ze alleen binnenlands. Het bedrijf bestaat een kleine twee jaar en heeft tot nu toe 3,5 miljoen passagiers vervoerd. Er zijn achttien bestemmingen en ruim 500 wekelijkse vluchten. De vloot bestaat uit dertien A320’s.

India
KLM sloot enige tijd geleden een deal met Jet Airways. Jet verhuisde van Brussels Airport naar Amsterdam.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button