IncidentenOpmerkelijk

767 maakt tussenlanding door defecte toiletten

Een Boeing 767 van OpenSkies heeft afgelopen maandag een ongeplande tussenlanding gemaakt omdat alle toiletten aan boord niet meer werkten. Het toestel week uit naar het Ierse Shannon, waar de passagiers de toiletten konden gebruiken.

Volgens The Independent besloten de piloten uit te wijken nadat de 172 passagiers geklaagd hadden over de defecte toiletten. Het toestel was afkomstig uit Newark en was onderweg naar Parijs-Orly. Omdat het probleem in de lucht niet opgelost kon worden, landde het vliegtuig in Shannon. Daar konden passagiers wel naar het toilet en kon een onderhoudsploeg het euvel aan alle twaalf toiletten oplossen. Een woordvoerder van British Airways laat weten “heel veel excuses te maken voor de vertraging die werd opgelopen. Maar veiligheid is onze hoogste prioriteit.”

Na een vertraging van twee uur kon de Boeing weer vertrekken vanuit Ierland. Parijs werd zonder verdere problemen bereikt. De bewuste 767 vloog in een eerder leven bij British Airways, de moedermaatschappij van OpenSkies.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close