fbpx
Flight ReportsFrequente reizigers

Flight Review: easyJet A319

easyJet A319 Amsterdam – Luton
Categorie: economy, low-cost, shorthaul
Beoordeling*:

Up in the Sky vloog donderdag 15 december op uitnodiging van easyJet met een Airbus A319 van Schiphol naar Londen Luton. Door de mist vertrok het toestel met een vertraging van 1,5 uur.

Om de kosten laag te houden, maakt easyJet gebruik van de H-pier. Na een korte wandeling over het platform stap je het vliegtuig in via een trap.
De stoelen zijn met een breedte van 18 inch breder dan gebruikelijk, maar dat wordt teniet gedaan door de kortere beenruimte. Waar bijvoorbeeld Ryanair 30 inch biedt, moet de passagier het bij easyJet doen met 29 inch. Met een lengte van 195 cm voel je je dan behoorlijk ingebouwd.
Het toestel biedt plaats aan 156 passagiers en zat tijdens deze vlucht vol. De stoelen staan in een gebruikelijke 3-3 opstelling en aan beide zijden zijn bagagebakken te vinden. De cabine is hoog genoeg om rechtop te kunnen lopen en oogt bijtijds. Het cabine personeel is vriendelijk en professioneel.

*Sterren worden uitgedeeld door de maatschappijen te vergelijken binnen de eigen categorie. Een business class vlucht kan dus net zoveel sterren hebben als een LCC-vlucht.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Patrick Smit

Fotograaf. Patrick combineert zijn passie voor fotografie met zijn interesse in de luchtvaart. Hij heeft een opleiding tot technicus vliegtuigonderhoud gevolgd. Dat je met zo'n opleiding meerdere kanten op kunt, blijkt wel. Patrick werkt nu bij ASML.
Back to top button