AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Qatar deelt nieuwe pyjama’s uit

Qatar Airways heeft in haar first class en businessclass nieuwe nachtkleding geïntroduceerd. Hiervoor is een samenwerking gestart met leverancier The White Company. De slaapkleding is beschikbaar in een heren- en damesmodel. Bij de kleding worden ook sloffen geleverd.

Vooralsnog worden de nieuwe pyjama’s alleen aangeboden in de A380-toestellen van de maatschappij. In de komende maanden is de kleding ook in de rest van de vloot beschikbaar.

Qatar introduceerde recentelijk ook een nieuwe amenity kit voor de first class en businessclass.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close